Rosa Mussoms
15735
single,single-portfolio_page,postid-15735,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
CATEGORÍA
Emocions
SOBRE ESTE PROYECTO

Rosa Mussons, Cerdanyola del Vallès, 2014

 

 

Obra: Afra

Este cuadro me habla de Claudia, una persona fantástica y maravillosa que conozco desde que nació y a la que quiero muchísimo. Tuve la suerte de tenerla por alumna y era una niña con una sensiblilitat especial que reflejaba en sus dibujos, siempre ricos y llenos de detalles, que eran la admiración de toda la clase.

Me enamoré de este cuadro en la exposición que hizo en la biblioteca de Palafrugell y me inspiró a escribirle este poema:

 

TUS MIRADAS

Miradas que hablan

Miradas que sonríen

Miradas que acarician

Miradas que emocionan

Miradas que aman

Miradas que llevan su nombre: Claudia

 

Claudia es mi pequeña gran artista. Sus manos son el espejo de su alma. Entrar en el comedor de mi casa y encontrarme con este cuadro me hace muy feliz.

 

Gracias Claudia !!

 

 

Obra: Afra

Aquest quadre em parla de la Clàudia, una persona fantàstica i meravellosa que conec des que va nèixer i a qui m’estimo moltíssim. Vaig tenir la sort de tenir-la per alumna i era una nena amb una sensiblilitat especial que reflectia en els seus dibuixos, sempre rics i plens de detalls, que eren l’admiració de tota la classe.

Em vaig enamorar d’aquest quadre a l’exposició que va fer a la biblioteca de Palafrugell i em va inspirar a escriure-li aquest poema :

 

LES TEVES MIRADES

Mirades que parlen

Mirades que somriuen

Mirades que acaronen

Mirades que emocionen

Mirades que estimen

Mirades que porten el teu nom: Clàudia

 

La Clàudia és la meva petita gran artista. Les seves mans són el mirall de la seva ànima. Entrar al menjador de casa meva i trobar-me amb aquest quadre em fa molt feliç.

 

Gràcies Clàudia!!

This post is also available in: en ca